co to za szklanka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • norbert322
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 15

co to za szklanka

Nie wiem skąd pochodzi szklanka Aldo Franco(nie Włochy)Beers Pomóżcie

Related Topics

Collapse

• sshiyyyu
    Kupię- Szklanka do piwa Hermann Müller
    sshiyyyu
    Zbiła mi się pamiątka po babci widoczna na zdjęciu. Przeszukałam dużo grup i nie znalazłam żadnej. Zwracam się do Państwa z pytaniem gdzie szukać?
    2025-04-20, 16:25
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 20:03
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 01:22
  • heckler
    Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 12:52
  • dadek
    Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
    dadek
    Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
    2023-05-16, 01:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...