2 kapselki

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

2 kapselki

To już ostatki z mojego remanentu. Najprawdopodobniej są zza Wielkiej Wody, ale głowy nie dam, ze są od piwa.
    PS. Lepiej zeskanować mi się nie udało
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2003-10-28, 12:05.
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net
  • dryx
    † 1966-2017 Piwosz w Raju
    • 2002.04
    • 1735

2. Estonia - A.LeCoq Brewery, a piwo nazywa sie Black Beer
    1. natomiast kojarzy mi się z Saku z Estonii,widziałem kiedyś podobne gwiazdy, na podstawkach też występują, może była jakaś seria z państwami, ale nie jestem pewien ???

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Żyrardów, Żakardowa, Pub Rampa
      ART
      Od sierpnia 2022 w nowym miejscu, naprzeciwko Muzeum Lniarstwa. Od wczoraj z ogródkiem. 8 kranów, głównie browar Bastion i ostatki z Beerbrosów (Kwassiflora) Jest jeszcze Rohozec i cos jeszcze. parę butelek tez Bastiona i Rohozca.

Lokal czynny w weekendy, piątek od 18. Ale warto...
      2023-04-22, 12:32
    • heckler
      Ostrava, Družební 460/122, Pivovar Medojed
      heckler
      Najwyżej położona dzielnica Ostravy - Krásné Pole równiez może pochwalić się swoim browarem. W sumie to browar Medojed działa tam już od końca roku 2018, ale zanim rozkręcili się na dobre musiało minąć trochę czasu. Dwukrotnie wybieraliśmy się tam w zeszłym roku, ale przez długi...
      2020-03-13, 08:28
    • Prusak
      Patrol piwny - Łotwa
      Prusak
      Jako że nie ma wątku pod tym tytułem pozwalam sobie założyć go z racji kilkakrotnej bytności, także ostatnio na Łotwie.

Liczba browarów w tym kraju ciągle rośnie, choć oczywiście nie są to ilości porównywalne z większymi państwami, natomiast biorąc pod uwagę proporcje...
      2019-08-26, 13:08
    • tyskikufel
      kapselki do identyfikacji
      tyskikufel
      Prośba , z jakiego to kraju kapselki , mam przypuszczenie że to Niemcy ...
      2014-04-28, 22:09
    • zwirast
      Podstawki za kapselki
      zwirast
      Witam wszystkich zainteresowanych, jest do wymiany taka oto kolekcja podstawek, niestety, nie załączyłem jeszcze wszystkich fotek, ale sukcesywnie to zrobię. Interesuje mnie wymiana za kapselki polskie i zagraniczne, w tym że na pierwszym miejscu kolekcjonuję polskie po sygnaturach. Oczekuję...
      2006-06-24, 20:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...