Witam, próbuję uporządkowac podstawki i mam z tym trochę problemów, proszę o identyfikację (kraj/browar), z góry dzięki, oto i one:

identyfikacja podstawek!

Collapse

X
- 

Saarema - Etonia
 Widmer Brothers - USA
 Facon - Francja
 33 - Francja (??) ale jest warzony tez w kilku krajach na licencji)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
- 

Comment
Related Topics

Collapse

- 

Bardzo proszę Kolegów o państwo i browar. ...- 
							Channel: Identyfikacja

- 

- 

Mam problemy z lokalizacją tej podstawki /browar,miejscowość/ .Proszę o pomoc.Dziękuję.2 Photos- 

- 

- 

Skąd jest ta podstawka i czy jest piwna?...1 Photo- 

- 

- 

Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek. Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
 Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ... ...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo

- 

- 

Mam taką zagwozdkę. Podstawka figuruje na „Bierdrckelsammler” w Fińskim browarze, ale coś mi się nie chce wierzyć ze względu na polski na niej napis.
 Oy Hartwall Ab
 Hiomotie 32
 00389 Helsinki

Czy ktoś z kolegów wie coś bliżej i określi jej status .Proszę....- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment