Nie potrafię niestety zalączyć zdjęcia, a gnębi mnie etykieta piwa Pils 12% z napisem Aufgefullt In Rival - Dębno. Pochodzi to z połowy lat 90-tych,kolor brązowawy.

Jaki to browar ?

Collapse

X
- 

Dębno (Dzideks ?) to zdaje się była rozlewnia.Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
- 

Wzory w formie kwadratu. Kolorystyka zielona lub czerwona, z gryfem, należy liczyć do browaru Nowa Sól lub Zielona Góra. Gdybyś dołączył skan, odpowiedziałbym konkretniej Rival w Debnie Lubuskim to rozlewnia istniejąca w latach 1991 - 1993. Rival w Debnie Lubuskim to rozlewnia istniejąca w latach 1991 - 1993.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów- 
							Channel: Festiwale piwne
 2024-11-29, 11:52
- 

- 

W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos- 
							Channel: Lubuskie

- 

- 

Witam Kolegów, Witam Kolegów,

Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność … 
 Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo
 2020-09-08, 08:59
- 

- 

Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...- 
							Channel: Piwo - ogólne

- 

- 

Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem nigdzie wpisów dotyczących tego piwa.
 Butelka niestety zielona.
 Zapach z buteli i szkła podobny, zdominowany prze akcenty ziołowo-mineralne plus lekka zbożowość.
 Piana początkowo wysoka trzyma się nieźle, opada do więcej niż obrączki,...- 
							Channel: Czechy

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment