jaka podkładka ?

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • Javox
    Berliner-Kindl-Schultheiss, Herren Weizen
    Javox
    Weizen z alko 5.5%

    Piana - sporo na dłużej.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony jaśniejszy pomarańczowy.
    Aromat - guma balonowa, lekko cierpko banan, mini drożdże.
    Smak - lekko słodkawe, cierpko, słodki banan, skóra od banana, mikro...
    2023-10-28, 21:27
  • darekd
    Badger, Master Stoat
    darekd
    Pierwotnie browar z Blandford St Mary w hrabstwie Dorset (południowa Anglia) nazywał się Hall & Woodhouse. Należy do rodziny Woodhouse i ma historię sięgającą 2 poł. XVIII w.

    https://www.hall-woodhouse.co.uk/

    Obecnie równolegle ze stałą nazwą stosują Badger (borsuk)...
    2025-09-29, 23:03
  • dadek
    Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
    dadek
    Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
    2025-09-27, 03:28
  • bartek90
    Jaka temperatura refermentacji i leżakowania COOPERS STOUT?
    bartek90
    Cześć wszystkim,
    jest to mój pierwszy post na forum, ale to nie oznacza, że nie szukałem odpowiedzi, w sumie to nie jestem pewien
    Zaraz skończy mi się fermentacja burzliwa Stouta z puszki, no i teraz trochę się pogubiłem przez to, że nie mam oryginalnej ulotki....
    2020-05-14, 12:41
  • zgroza
    Petrovac, ul. XIV, Piżun
    zgroza
    Jedyna knajpa, jaką w okolicach Sutomore znalazłem z Mammutem butelkowanym. Petrovac jest generalnie droższy od Sutomore, i bardziej rybny.
    2025-08-24, 14:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...