jaka podkładka ?

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • Javox
    Berliner-Kindl-Schultheiss, Herren Weizen
    Javox
    Weizen z alko 5.5%

    Piana - sporo na dłużej.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony jaśniejszy pomarańczowy.
    Aromat - guma balonowa, lekko cierpko banan, mini drożdże.
    Smak - lekko słodkawe, cierpko, słodki banan, skóra od banana, mikro...
    2023-10-28, 22:27
  • bartek90
    Jaka temperatura refermentacji i leżakowania COOPERS STOUT?
    bartek90
    Cześć wszystkim,
    jest to mój pierwszy post na forum, ale to nie oznacza, że nie szukałem odpowiedzi, w sumie to nie jestem pewien
    Zaraz skończy mi się fermentacja burzliwa Stouta z puszki, no i teraz trochę się pogubiłem przez to, że nie mam oryginalnej ulotki....
    2020-05-14, 13:41
  • zgroza
    Petrovac, ul. XIV, Piżun
    zgroza
    Jedyna knajpa, jaką w okolicach Sutomore znalazłem z Mammutem butelkowanym. Petrovac jest generalnie droższy od Sutomore, i bardziej rybny.
    2025-08-24, 15:21
  • dadek
    Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
    dadek
    Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
    2025-08-20, 04:14
  • pebejot
    Litwa, Kłajpeda, Kūlių Vartų g. 7, Švyturys Bhouse
    pebejot
    W centrum Klaipedy, 2,5 km od dworca.
    Olbrzymi browar, który opanował kawał litewskiego rynku znajduje się w centrum nadmorskiej Kłajpedy w odległości 2,5 km od dworca kolejowego.
    Na wzór browarów amerykańskich, wszystko stanowi jedną całość, czyli wielka instalacja jest wkomponowana...
    2025-08-04, 10:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...