Huntera robili w Zwierzyńcu, ale takiej etykiety wcześniej nie widziałem więc wolę zapytać, co to za browar? Tym bardziej, że nic tu o jakimkolwiek browarze nie piszą. Jeno rozlewnia FILAR zaznaczona. Pomożecie?

Hunter - Zwierzyniec czy inny czort?

Collapse

X
- 

Hunter - Zwierzyniec czy inny czort?Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
- 

Już się dowiedzialem, że to Amber. Dzięki Wzmacniacz Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Related Topics

Collapse

- 

Piwo na miodzie z regionu Devon (południowy zachód UK). Piwo na miodzie z regionu Devon (południowy zachód UK).
 Alko 4.5%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
 Lacing - sporo plus krążkowanie.
 Gaz - pompa, lekki.
 Barwa - bursztyn.
 Aromat - lekki orzechowy ejl.
 Smak - szary chleb, lżejsza...- 
							Channel: Anglia
 2024-04-02, 14:34
- 

- 

Kolejny rok z rzędu... Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...- 
							Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
 2014-12-18, 22:42
- 

- 

- 

Browar znajduje się w cyplu południowo zachodnim Anglii (z większym miastem Plymouth). Browar znajduje się w cyplu południowo zachodnim Anglii (z większym miastem Plymouth).

Amber Ale. Piwo bardzo mocne jak na UK - 6,8%.

Piana - średnia i opada do obwódki.
 Lacing - nie za dużo.
 Barwa - pomarańczowy, lekkie zmętnienie.
 Gaz - powyżej...- 
							Channel: Anglia
 2019-07-08, 23:11
- 

- 

Jedna z trzech niezłych włoskich restauracji/pizzerii w miejscowości. Wyróznia się tym od niedawna, że na nalewaku pojawił się Zwierzyniec Pils i Witbier. Pils chyba po 16/18. Jedna z trzech niezłych włoskich restauracji/pizzerii w miejscowości. Wyróznia się tym od niedawna, że na nalewaku pojawił się Zwierzyniec Pils i Witbier. Pils chyba po 16/18.- 
							Channel: Archiwum

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment