czy to podstawka z browaru Brzeg czy innego ?

Brzeg ?

Collapse

X
- 

Brzeg ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
 1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
 Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuTagi: brak
- 

wyszukiwarka się kłania http://www.browar.biz/forum/showthre...ghlight=saazer

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! http://www.browar.biz/forum/showthre...ghlight=saazer

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
- 

dzięki Arcik. Niestety powyższa polemika nie rozwiązała moich wątpliwości. Na razie zaliczę ją jako polską n/n.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
 1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
 Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics

Collapse

- 

Cześć, Cześć,
 mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...- 
							Channel: Poszukuję miejsca...

- 

- 

Pizzeria otwarta od pół roku. Przechodzę obok praktycznie codziennie i nie wiedziałem, że mają piwa rzemieślnicze. Do wejścia skusił mnie dopiero plakat Pinty. Od lipca lokal bierze udział w laniu Pinty miesiąca.
 W środku 4 krany (pamiętam: Pierwsza Pomoc z Pinty, Tap Lager z Pracowni...- 
							Channel: Opolskie
 2018-07-22, 00:26
- 

- 

Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,... Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...- 
							Channel: Słowenia
 2023-08-14, 20:15
- 

- 

Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...- 
							Channel: Spotkania Forumowiczów

- 

- 

Nawiedziłem to miasto w piątek, nalatałem się ze skutkiem średnim. Pracuję nad sprawozdaniem, będzie za parę dni, mam nadzieję załączyć parę fotek, jeżeli coś z nich wyszło. Nawiedziłem to miasto w piątek, nalatałem się ze skutkiem średnim. Pracuję nad sprawozdaniem, będzie za parę dni, mam nadzieję załączyć parę fotek, jeżeli coś z nich wyszło.

Brzeg - masto ok. 40 tys. mieszkańców, położone w połowie drogi pomiędzy Wrocławiem a Opolem...- 
							Channel: Opolskie

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment