Kartki, pocztówki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 01:22
  • dadek
    Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 06:14
  • dadek
    Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
    dadek
    Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
    2023-10-03, 23:05
  • AdamKowalski34
    Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
    AdamKowalski34
    Cześć,
    Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
    Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
    Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
    2025-06-09, 06:10
  • ART
    ? [Dziki Wschód], Smoke & Shadows
    ART
    Smoke & Shadows od Browar Dziki Wschód
    Peated Foreign Extra Stout

7,5 ABV / 19 P

Napisano że to Piwo ciemne... smakowe. Oraz że to pierwszy #multicollab z 10 multitapami. Ale miejsce warzenia tajne.

----------------------------------------

...
    2025-06-08, 11:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...