Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Red Erik

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bimb
    Piwo Gozdawa lekko kwaśne alkoholowe i drożdżowe
    bimb
    Cześć.
    Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.

Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...
    2025-07-13, 17:23
  • heckler
    Stráž nad Nežárkou, nám. Emy Destinnové 7, Pivovar Stráž s.r.o.
    heckler
    Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
    Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...
    2022-08-19, 13:37
  • bastion
    Chorwacja, Dubrownik, Obala Pape Ivana Pavla II 15, Dubrovnik Beer Company.
    bastion
    Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...
    2021-11-17, 20:33
  • e-prezes
    Słowacja, Koszyce, Komeńskiego 1095/17, Pivovarsky dvor Corvus
    e-prezes
    Na RB nazywany jest niesłusznie Pivovar Corvus, ale browar znajduje się gdzie indziej (poza Koszycami). Tu jest tylko firmowa piwiarnia, z piwami nie tylko Corvusa. Kilkanaście kranów na których poza piwami macierzystego browaru (7 kranów) czeskie klasyki, wino ^^ i kofola. Od 1 do 2,5 ojro za...
    2019-09-08, 13:38
  • ART
    Royal Unibrew, Ceres Red Erik
    ART
    but. 0,33l, bezzwrotna, przezroczysta.
    'piwo' dostępne zapewne w niejednym większym supermarkecie.

czerwone w kolorze,

zapach: przypomina mi jakieś tabletki...

piana czerwonawa krótko gości i znika całkowicie.
    piwo podobno barwione...
    2001-07-28, 22:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...