Prośba do kolekcjonerów o pomoc w zidentyfikowaniu kilka kapsli jakie mam w swojej kolekcji a nie moge ich umiejscowić. Zalezało by mi na informacji :nazwa browaru oraz miejscowość z jakiej jest browar no i państwo!
problem z kapslami wzmacniacza
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
3 azjatyckie - japońskie mikrusy ale nazwy Ci nie podam
seria ze stateczkami, Szwajcaria, browar mo.ze podam później, teraz nie pamiętaj chyba, że mnie ktoś ubiegnie
jeden japoński kapsel masz już rozszyfrowany
http://www.browar.biz/galeria.php?id=2181Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2007-12-03, 12:56.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Dziękuje za pomoc! Kapsle juz trafiły na właściwe miejsca! Może ktoś jeszcze coś by rozszyfrował ??Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Posiadam na sprzedaż butelki wraz z etykietami piwa Kamionkowskiego z 2012 roku.
Jasne, miodowe i korzenne.
Chętnie się podzielę....1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-26, 14:21 -
-
Bardzo wesołe
miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
-
Channel: Niemcy
2024-09-03, 04:09 -
-
Witam,
liczę na Waszą pomoc, gdyż mam pewien problem z identyfikacją kapsli San Miguel (dokładniej producenta, czyli firmę, oraz kraj pochodzenia). Szukam na różnych stronkach z kapslami informacje dotyczące kapsli San Miguel i różne strony podają inne informacje, przez co nie mam...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Lokal na niewielkim skwerku między główną uliczką starej Kiesi i Valņu iela, tak że adres ma czysto fromalny charakter (można go umiejscowić na dobrą sprawę aż przy trzech ulicach). Warty odnotowania dla swojej kameralności i dla lanego, świeżego piwa Raiskumietis z pobliskiego Raiskum....
-
Channel: Łotwa
-
-
Alkohol 5,5%.
Barwa ciemniejszej miedzi, piwo prawie klarowne, jedynie lekko opalizuje.
Piana super gęsta, oczka drobniuteńkie ale nie było jej zbyt dużo - około 2 cm. "Firanka" na szkle zostaje nieprzerwana, choć na powierzchni tylko obrączka przy ściance.
W zapachu...-
Channel: Czechy
2019-03-05, 00:36 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment