B.Meannel-Nowy Tomyśl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Niedzwiadek14
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.04
    • 121

B.Meannel-Nowy Tomyśl

Witam!
    Czy moze ktos wie cos na temat firmy tego Pana?
    Chodzi mi o to czy handlowala ona piwem ,czy moze jakims innym asortymentem?
    Pozdrawiam!
    Attached Files
  • Piwowar
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 2580

Kształt porcelanki, która na pierwszy rzut oka wygląda mi na patent Grauel`a, wskazuje na napój bezalkoholowy, chociaż w krajach skandynawskich zamykano takimi porcelankami również piwo.
    Archiwum piwne

Poznaj
    http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
    Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
    Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"

Comment

• Niedzwiadek14
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.04
      • 121

Moze to slabe zdjecie pomoze cos wyjasnic.
      Butelka z drugiej stronu ma pionowy napis -Unverkauflich.
      Pozdrawiam
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• Marianowar_pl
        Drożdże płynne - jak używać?
        Marianowar_pl
        Witam wszystkich,

Mam pytanie w kwestii drożdży płynnych, jako że nigdy ich wcześniej nie używałem, to czy ktoś mógłby mi tak łopatologicznie wyjaśnić jak należy je zadawać? Jak je wcześniej przygotowywać?

Na instrukcji uzytkowania w np. twoimbrowarze jest...
        2025-05-12, 16:32
      • ART
        2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
        ART
        trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
        Start
        2024-12-20
        Koniec
        2024-12-20
        Adres
        Opole malina
        2024-12-16, 00:21
      • heckler
        Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
        heckler
        U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
        2023-06-14, 11:38
      • e-prezes
        A może zlocik?
        e-prezes
        Na grupie mesengerowej padły pierwsze pomysły co do miejsc i zapytania czy robimy coś. Jak ktoś ma komunikator to niech się wypowie. Jak nie to tutaj. Z tego co pamiętam to okolice Warki, ew. powtórka Chmielobrania, ew. Milicz - takie propsy padły. Zdaje się są to dwa różne terminy.
        2023-06-10, 17:25
      • bastion
        Ukraina, Ivano - Frankivsk, Petlury 2/3, Brovarnia Honir. [Bez wyszynku]
        bastion
        Kolejny z mikrusów w Ivano- Frankivsku, mimo że jest umiejscowiony blisko centrum, zupełnie utaił swoją bytność. Gdyby nie to, że był z nami miejscowy człowiek, to zapewne bym tam nie trafił.
        Od podstaw zbudowana niedawno hala, skrywa praktycznie w jednym pomieszczeniu technologię...
        2022-11-21, 12:52
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...