Goch, Kaszub, Starovar, Miller

Collapse

X
- 

Tutaj te czy są kompletne, bo tam coś źle poszło

http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0078b.jpg/
 Z tego co pamiętam kontr do tych etykiet nie było. Gdyby były to kod byłby na nich. Do kaszuba krawatki nie było do gocha nie pamiętamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

Były krawatki i do jednej i do drugiej etykiety. Do Kaszuba nie było na małej butelce (0,33).Tutaj te czy są kompletne, bo tam coś źle poszło

http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0078b.jpg/
 Kontr rzeczywiście nie było do obu.Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2011-12-29, 13:46.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Czeska produkcja znanego produktu... alko 4,7% Czeska produkcja znanego produktu... alko 4,7%

W aromacie starsza zbożowość . .
 Smak to niesłodki, ryżowy, tępawy lagerek. Lekkie utlenienie. Prawie bez goryczki.

Do zaliczenia i zapomnienia ... ...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Piwo gotowe do oceny Piwo gotowe do oceny  - 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

- 

Hej koledzy, mam na sprzedaż kompletne wyposażenie browaru domowego. Wszystko opisałem w ogłoszeniu na olx: Kompletne wyposażenie browaru domowego
 Może znacie kogoś kto chciałby rozpocząć przygodę z warzeniem? W razie pytań zapraszam do kontaktu  - 
							Channel: Targowisko piwowarskie
 2018-03-25, 11:50
- 

- 

wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was. Powtórka z roku 2005 wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was. Powtórka z roku 2005  

Zostało trochę piw które nie były opisywane juz jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się...- 
							Channel: Komentarze, propozycje i pytania

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment