Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Nie chwaląc się... 3000 ocen

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• heckler
    Praha-Nové Město, Vodičkova 682/20, Minipivovar Bohemia Goose
    heckler
    Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
    Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.

Nowa
    ...
    2023-11-08, 12:34
  • Pancernik
    Nie chwaląc się... 2000 ocen
    Pancernik
    Panie i Panowie,

moja wymęczona wątroba zarejestrowała właśnie umieszczenie 2000-nej oceny piwa na forum.

Moje zdrowie!
    2017-06-20, 18:06
  • Latarnik
    RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
    Latarnik
    Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
    RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
    ...
    2024-12-19, 19:30
  • abelincoln
    Proef, Mikkeller 3000 IBU
    abelincoln
    15,5% alk, puszka

Dostałem w prezencie, od osoby która się nie zna na piwach - ale wie że lubię mocniej chmielone piwa (i zapamiętała czego dotyczy IBU...). To Triple IPA jest najmocniejszym piwem jakie miałem okazję pić i chyba jednym z większych rozczarowań.
    ...
    2019-09-14, 18:29
  • heckler
    Velké Pavlovice, Tovární 509/3a, Pivovar Thrills
    heckler
    Velké Pavlovice to miasteczko położone w samym centrum winnego regionu Czech, więc istniejący tam od 2021 roku browar Trhills siłą rzeczy nawiązuje do tamtejszych winiarskich tradycji. Browar znajduje się na terenie zamkniętym i aby dostać się za bramę należy do sladka dzwonić. O ile...
    2025-06-24, 07:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...