Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Nietoperze Kowalsika

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
    bastion
    Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
    Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
    2024-09-04, 21:16
  • skandal
    Ledenika, Svetlo
    skandal
    Następne kiepskie. Smak podobny do Zagorki ale dopiero po kilku min po wygazowaniu (szybkim). Siki ale dopiłem do dna. 10,5% zawartości alk nie znalazłem na etykietach. Browar Ledenika w Mezdra
    2002-09-09, 19:13
  • damin05
    Poszukuję kapsli BACARDI
    damin05
    witam,
    chętnie wymienię/kupię kapsle od napoju BACARDI.

moja aktualna kolekcja:
    https://plus.google.com/photos/11362...CMSHtfXfvo66fg

jeśli chodzi o wymianę to mam aktualnie trochę kapsli polskich:...
    2013-08-13, 18:25
  • kruger_nr1
    Ledenika, Special
    kruger_nr1
    Piwo jasne,browaru '' Ledenika i MM'' . Dostępne w plastikowych butelkach 0,5l z kapslem zrywanym (jak np.w sokach Tymbark) ,pakowane po 6 sztuk w tym 1 bonus.Można było jednak dostać to piwko w sprzedaży detalicznej. Było też w jednorazowych pękatych butelkach szklanych 0,33 litra. Dla odmiany...
    2007-11-02, 14:27
  • Cahul06
    Wampir z Warszawy i Malto z Poznania
    Cahul06
    Witam
    Mam w swojej skromnej kolekcji dwie etykiety nieznalezione wśród wszystkich zamieszczonych w Browar.biz. Może źle szukałem (dopiero od kilku dni jestem pełnoprawnym "Browarnikiem", a może to jakieś rarytasy - choć nie sądzę). Wampira wśród kolekcjonerskich etykiet...
    2008-12-05, 13:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...