Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nietoperze Kowalsika
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...-
Channel: Bułgaria
-
-
Następne kiepskie. Smak podobny do Zagorki ale dopiero po kilku min po wygazowaniu (szybkim). Siki ale dopiłem do dna. 10,5% zawartości alk nie znalazłem na etykietach. Browar Ledenika w Mezdra-
-
-
witam,
chętnie wymienię/kupię kapsle od napoju BACARDI.
moja aktualna kolekcja:
https://plus.google.com/photos/11362...CMSHtfXfvo66fg
jeśli chodzi o wymianę to mam aktualnie trochę kapsli polskich:...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Piwo jasne,browaru '' Ledenika i MM'' . Dostępne w plastikowych butelkach 0,5l z kapslem zrywanym (jak np.w sokach Tymbark) ,pakowane po 6 sztuk w tym 1 bonus.Można było jednak dostać to piwko w sprzedaży detalicznej. Było też w jednorazowych pękatych butelkach szklanych 0,33 litra. Dla odmiany...-
-
-
Witam
Mam w swojej skromnej kolekcji dwie etykiety nieznalezione wśród wszystkich zamieszczonych w Browar.biz. Może źle szukałem (dopiero od kilku dni jestem pełnoprawnym "Browarnikiem", a może to jakieś rarytasy - choć nie sądzę). Wampira wśród kolekcjonerskich etykiet...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.