Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963
Czyli "przepadły" zdjęcia z marca, kwietnia i coś z początku maja.
Tam zaraz przepadły... po prostu ich nie widać.
Są w krajowych albumach.
W "ostatnio dodanych zdjęciach" widać 50 piw wypitych w maju. Nie widać 16 które były wypite na początku miesiąca.
Prawdę mówiąc, to wrzucam fotki na web-album ale już tylko do konkretnego albumu w danym kraju. Dla mnie jest tak prościej i łatwiej. W "ostatnio dodanych zdjęciach" widać ostatnie 50 dodanych fotek.
Dobre i to.
Po datach na kilku fotkach widać że te ostatnie zdjęcia są z maja. Na słoweńskim piwie Franci jest data zrobienia zdjęcia 31.05.2019.
Czyli "przepadły" zdjęcia z marca, kwietnia i coś z początku maja.
Może po prostu wrzucaj od czasu do czasu coś cekawszego, co Twoim zdaniem, zasługuje na uwagę. Nawet przy braku czasu można się podjąć.
Prawdę mówiąc, to wrzucam fotki na web-album ale już tylko do konkretnego albumu w danym kraju. Dla mnie jest tak prościej i łatwiej. W "ostatnio dodanych zdjęciach" widać ostatnie 50 dodanych fotek.
W planach miałem zaliczenie 10 000 piw zagranicznych. Zajęło mi to prawie 14 lat.
Cel został osiągnięty w lutym. Piwo dalej piję, zdjęcia robię i opisuję.
Ale już tylko dla siebie.
Niestety zabawa w albumy, zajmuje trochę czasu. A tego mam chroniczny brak.
Dlatego też przestałem "bawić się" w opisywanie nowych piw. Czego nie robię już od 6 lat.
Postaram się uzupełniać ewentualne braki fotograficzne w opisywanych piwach przez innych forumowiczów.
P.s Chyba że.....kiedyś mi się zechce
Może po prostu wrzucaj od czasu do czasu coś cekawszego, co Twoim zdaniem, zasługuje na uwagę. Nawet przy braku czasu można się podjąć.
W planach miałem zaliczenie 10 000 piw zagranicznych. Zajęło mi to prawie 14 lat.
Dlatego też przestałem "bawić się" w opisywanie nowych piw. Czego nie robię już od 6 lat.
Postaram się uzupełniać ewentualne braki fotograficzne w opisywanych piwach przez innych forumowiczów.
P.s Chyba że.....kiedyś mi się zechce
Wielka szkoda
Mam nadzieję że Ci się kiedyś (czytaj: wkrótce) zechce.
Myślę, że nie jestem jedną osobą, która z dużą ciekawością i przyjemnością oglądała twoje zbiory zdobytych i wypitych piw.
Zresztą jesteś jedynym znanym mi gościem, któremu się chciało i udało się to robić, w sposób "profesjonalny".
I to chyba na skalę ... światową
Szkoda.....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963
Kilka miesięcy już minęło...
Kiedy planujesz następne albumy
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
Początek mojej kolekcji puszek z osobiście wypitych piw pojemności 0.33/330ml i 355ml.
Zobaczymy ile się tego uzbiera na koniec roku. Może przekroczę magiczną liczbę "Latarnika" 323? Póki co zapraszam do oglądania kolekcji http://piwosz441.web-album.org/
W albumach ogólnych...
Leave a comment: