Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.
Collapse
X
-
Również wszystkiego najlepszego w nowym roku.Wielu,wielu nowych kapsli do kolekcji. -
Ostatnia piatka kapsli dodana do tegorocznej galerii.
W tym roku doszlo do kolekcji 260 kapsli, a to oznacza dokladnie 5 sztuk kazdego tygodnia.
Postaram sie aby ta tendencja, 5 sztuk na tydzien, utrzymala sie rowniez w przyszlosci.
Przy okazji wszystkim sledzacym ten watek zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Happy New Year!
Leave a comment:
-
-
-
-
-
-
-
Może nie od razu pyszności, ale bardzo bardzo solidny poziom. W kategorii "zwykłego" jasnego piwa dla polskich browarów właściwe nieosiągalny...
Ps: etykietki z Policki jedne z moich ulubionych.Leave a comment:
-
-
Czy odnosnik do mojej galerii w picasa z mojej stopki u Was dziala.
Prosze o kilka odpowiedzi.Leave a comment:
-
Dzis w USA mamy Thanksgiving czyli Swieto Dziekczynienia.
Wlasnie zaczela sie wielka parada w Nowym Jorku, 3.5 miliona ludzi na ulicach i 50 milionow przed telewizorami.
Ci w domach wcinaja pieczone indyki z sosem zurawinowym, potem dopychaja ciastem dyniowym i popijaja dyniowym piwem.
U mnie w tym dniu tradycyjnie, zamiast indyka, sa zeberka na ostro i pierwsze w moim zyciu dyniowe piwo, ktore mi smakuje, czyli Shipyard Smashed Pumpkin 9% alk.Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
https://m.facebook.com/Kolekcja-kaps...ollection-1788...-
Channel: Moje zbieranie
2017-03-11, 21:41 -
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
Channel: Identyfikacja
2020-03-04, 21:44 -
-
Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.
Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2020-09-22, 07:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: