A poniżej gratisowa szklanka jaka dołączył browar do mojego ostatniego zamówienia w tym roku:
Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.
Collapse
X
-
Ostatnie kapsle tego roku zostały właśnie dodane do galerii (mam kilka piw na Sylwestra, ale one dopiero w przyszłym roku pojawią się w galerii).
W tym roku doszło do kolekcji 170 nowych kapsli, to więcej niż rok wcześniej
Całkowita ilość kapsli do już 5250 sztuk.
Myślę, że 170 kapsli to dobry wynik zwłaszcza, że aktualnie 70% piw które piję to piwa puszkowe (kiedyś wstawiłbym tu jakąś krzywa mordkę, ale z reguły są to piwa dobre i bardzo dobre więc się powstrzymam)
👍 1Leave a comment:
-
-
-
-
-
Mamy czerwiec, a to znaczy, ze jak co roku kolega rivendel przywiózł mi zestaw kilkunastu piw z Polski i Czech.
Teraz przede mną najprzyjemniejsza część, poza ich wypiciem oczywiście, czyli rozpakowywanie i podziwianie
Wielkie dzięki i Twoje zdrowie rivendel!Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-06-09, 15:23.Leave a comment:
-
Kolejne małe święto
Liczba polskich kapsli w kolekcji przekroczyła 1100 sztuk.
Jubileuszowym numerem 1100 został Browar Błonie:
👍 1Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
https://m.facebook.com/Kolekcja-kaps...ollection-1788...-
Channel: Moje zbieranie
2017-03-11, 22:41 -
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
Channel: Identyfikacja
2020-03-04, 22:44 -
-
Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.
Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2020-09-22, 08:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: