Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

znaczki pocztowe

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Czapayew
    Piwne znaczki pocztowe
    Czapayew
    Ostatnio wpadła mi w ręce kolekcja znaczków pocztowych mojego ojca z lat 1958-90. Pomiędzy florą i fauną polską a kolejnymi zjazdami PZPR, sukcesami PRL oraz przejawami dozgonnej przyjaźni z Wielkim Bratem poszukiwałem akcentów związanych z moim ulubionym napojem. Cóż - znalazłem tylko...
    2003-10-29, 20:09
  • Mafar
    Kartki pocztowe
    Mafar
    Wymienię 3 kartki pocztowe z browaru"PETE'S" USA na podstawki z Rosji,Ukrainy albo Białorusi.
    2003-10-15, 13:03
  • numfil
    Nowy rocznik1978 wita!
    numfil
    Witam wszystkich kolekcjonerów!!!!
    Mimo iż zamieściłem już post w dziale "kolekcjonerstwo" ,lecz dopiero teraz podczas buszowania po (tym SUPER) serwisie natrafiłem na ten dział.

A więc : na imię mam Marcin ,urodziłem się ,mieszkam i pracuję w Kielcach.od...
    2009-07-01, 20:36
  • AJAKS
    etykiety piwne
    AJAKS
    Etykiety piwne z polskich browarów - nowości /od 2-3 miesięcy do najnowszych/
    kupię tanio lub w wymianie dam znaczki pocztowe czyste i kasowane z lat
    polskie i zagraniczne1970-1990
    2005-09-28, 18:49
  • lukiper
    Ankieta etykiet zagranicznych za rok 2007 (edycja IV)
    lukiper
    Witam serdecznie!
    Zbliża się koniec roku więc tradycyjnie o tej porze pojawiają się ankiety dla kolekcjonerów Tak więc zapraszam Was do wzięcia w niej udziału. Jest to ankieta która ma na celu przedstawienie aktualnych stanów etykiet z poszczególnych krajów u polskich kolekcjonerów....
    2007-12-07, 15:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...