No cóż.,..
Z tematu imię me wyczytać się da.
Wiek... Hmmm kobiet się o niego nie pyta.. Jednak regulaminu z całą pewnością nie łamię..
Właściwie to dopiero raczkuję w temacie.
Moim zamierzeniem jest zbieranie polskich podstawek wszelakich oraz zagranicznych ale takich, które mi jakoś w oko wpadną (wiem, że to może grzech ale jestem kobietą i zagraniczne muszą być albo kolorowe albo śmieszne albo z widokami by się u mnie zachowały...)... No i oczywiście niepiwne też mi się podobają bo zazwyczaj są śliczne...
Póki co nie wiem nawet ile mam.. Mialam jeszcze niedawno aż jakieś 20 sztuk.. ale dzięki temu forum i allegro już jakiś start jest...
To chyba póki co tyle..
Jak się bardziej we wszystkim zapoznam i rozpoznam z całą pewnością napiszę...
Z tematu imię me wyczytać się da.
Wiek... Hmmm kobiet się o niego nie pyta.. Jednak regulaminu z całą pewnością nie łamię..
Właściwie to dopiero raczkuję w temacie.
Moim zamierzeniem jest zbieranie polskich podstawek wszelakich oraz zagranicznych ale takich, które mi jakoś w oko wpadną (wiem, że to może grzech ale jestem kobietą i zagraniczne muszą być albo kolorowe albo śmieszne albo z widokami by się u mnie zachowały...)... No i oczywiście niepiwne też mi się podobają bo zazwyczaj są śliczne...
Póki co nie wiem nawet ile mam.. Mialam jeszcze niedawno aż jakieś 20 sztuk.. ale dzięki temu forum i allegro już jakiś start jest...
To chyba póki co tyle..
Jak się bardziej we wszystkim zapoznam i rozpoznam z całą pewnością napiszę...
Później usuwać w miarę wzrastania kolekcji. Można też zaoferować swoje dublety
Wiem, jak trudno jest zaczynać, sama kilka lat temu zaczynałam od zera, kupując tzw. "bazę podstawkową" na Allegro. Tak, jak moi koledzy wcześniej wspomnieli polecam serdecznie giełdy kolekcjonerskie (różne, nawet nie ter strikte piwne, bo na takich ogólnych też bywają podstawki piwne a przecież na razie posiadasz mały zbiór to większość będzie Cię cieszyć). Poza tym można wymienić się również drogą pocztową, jednak na giełdach możesz Nas wszystkich poznać osobiście i jest bardzo miło.
Comment