A taką cenówkę kiedyś widziałeś?. format A5 do zawieszania na nitkach nad stosami kartonowych skrzynek z piwem. Jeśliś zainteresowany wymianą pisz PW. Mam ich kilkanaście wzorów.
Zbieram cenówki - Polska jako kolekcja uboczna.
Mój zbiór liczy obecnie 231 sztuk z 38 browarów.
Przykładowe wzory.
Nadwyżki wysyłam innym kolekcjonerom min. Kol. Micho - wysyła do Rosji.
Juz przekroszylo o 150 polskich cenowek (wlasnie te z miejscem dla ceny) niestety nikto nie zbiera ich i wymiana idze za inne rzeczy.
Zapraszam do polskiej strony mojego zbierania - http://ilovebeer.by.ru/collection/pricelists/pol.html
Silbier chcialby otrzymac rosyjskie cenowki? mam podwojne z Kazachstanu, Moldawii, Bialorusii i Ukrainy.
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
Przyjechawszy wieczorem 14.08.2022 do Mainz i rozłożeniu się w hotelu, ten browarek był pierwszym wyborem na spędzenie reszty dnia, jako że jest czynny najdłużej.
Powstał w 1989 roku i położony jest u stóp Cytadeli tuż pod jej murami, a właściwie można rzec że właściwie w ich...
Od jakiegoś czasu myślę że dobrze by było w dziale kolekcjonerstwo wygospodarować miejsce dla zawieszek cenowych potocznie zwanymi cenówkami, wiem że są kolekcjonerzy tychże cenówek którzy mają spore ilości, temat jest rozwojowy bo browary cały czas wypuszczają nowe wzory. Chciałbym...
Comment