sporo rotacji w katalogach poszukiwanych + dodanych kilka nowych państw dla wszystkich szczerze zainteresowanych polecam subskrypcje uaktualnień mojego albumu picasa bo praktycznie codziennie coś nowego odnajduję i wrzucam najczęściej w poszukiwane
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
Zbieranie etykiet oraz kapsli rozpocząłem kilka tygodni temu, tak więc kolekcja jest bardzo mała, a zbieram wszystko to co można ściągnąć z butelki (etykiety plus kapsel), którą sam osobiście wypiłem. Tym sposobem każda etykieta coś dla mnie znaczy czy powiązana jest z jakimś wspomnieniem,...
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach: - etykiety powklejane w 4 segregatorach ...
Comment