Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

czeskie wypite piwa

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Mazák, Chmelodrom
    ART
    Chmelodrom – Pivovar Mazák
    Styl: NEIPA
    Alkohol / Ekstrakt / IBU: 6,2% / 15° P / ?
    Chmiele: Ceres, Saturn, Eris, Venus, Juno

Trochę sobie Mazaki zażartowały, dodając na ecie dopisek "15 czech hops neipa", no jakiś byle baran, np. ja, nabrał się na tych...
    2025-12-07, 23:27
  • heckler
    Podstawki z czeskich minibrowarów-sprzedam
    heckler
    Całkiem spory, bo liczący 422 sztuki + duble około 30 sztuk . W skład wchodzą podstawki tylko i wyłącznie z czeskich mikrusów. Zbiór chętnie odsprzedam za rozsądną cenę
    Więcej info najchętniej udzielę telefonicznie. Proszę pisać, zainteresowanym podeślę nr. telefonu.
    2021-12-08, 15:15
  • heckler
    Všejany - Vanovice, Hlavní 58, Pivovar Tahoun
    heckler
    Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
    2023-07-26, 10:21
  • Alkoneser
    Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
    Alkoneser
    Cześć,
    moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
    Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
    2023-06-20, 13:01
  • dadek
    Domažlice, Pivovarská 10, Městský pivovar Domažlice
    dadek
    W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
    2023-05-18, 04:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...