Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Piwny patrol - Dania

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
    pebejot
    Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
    W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
    2025-01-25, 22:06
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 18:59
  • pebejot
    USA, Miami, 55NW 25h Street, Veza Sur Brewing Co.
    pebejot
    Dosłownie rzut beretem od wielkiego browaru restauracyjnego La Tropical, znajduje się inny, dużo mniejszy lecz pełen uroku mikrus "Veza Sur Brewing".
    Podobnie jak w przypadku La Tropical, tu również znakiem rozpoznawczym lokalizacji browaru jest wielki mur pokryty pięknym graffiti....
    2022-07-28, 15:41
  • pebejot
    Dania, Fredericia, Gothersgade 51, Fredericia Brewpub
    pebejot
    W mieście Fredericia od 2020 działa browar restauracyjny.
    Fredericia Brewpub zlokalizowany jest na głównym deptaku w mieście niedaleko portu.
    Jest to przytulny lokal z domową atmosferą.
    Do dyspozycji gości jest główna sala z dwoma mniejszymi wnękami, gdzie również znajdują...
    2021-12-07, 16:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...