Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• maki
    replied
    W Żabce na Niegolewskich kupiłem Zamkowe jasne i Mocne w nowych szatach etykieta i kapsel (1,65 i 1,45 PLN)- butelki 330ml

Leave a comment:

• Odoakr
    replied
    Mieszkam w innej części Poznania, więc nie chodziłem do tamtej szkoły. Za to dyrektora miałem ok. Z innych względów

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Odoakr napisał(a)
    .... niedaleko szkoły
    Muszą mieć w porzo Dyrektora szkoły nie to co ja

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    W Dino na Głogowskiej "Kryształ" ma ważność do 2 grudnia 2004. Warto się pospieszyć, bo piwo bardzo dobre!!!

Leave a comment:

• szarycat
    replied
    Dzięki za informacje.
    W Auchan jest Złoty Kur w butelce za 1,19 zł.

Leave a comment:

• Odoakr
    replied
    Inny Dino jest na Armii Krajowej! Na (chyba) ul. Wyzwolenia, niedalego szkoły

Leave a comment:

• albeertos
    replied
    Jak jedzie się od strony dworca to po lewej stronie, jakies 70 m przed skrzyżowaniem z Hetmańską (róg Głogowska/Załęże).

Leave a comment:

• szarycat
    replied
    W którym miejscu na Głogowskiej jest ten sklep "Dino"(gdy jedzie się od dworca)?

Leave a comment:

• Odoakr
    replied
    Muszę jak najszybcie spróbować!
    Niestety Poznań, nie rozpieszcza nas jeśli chodzi o portery, więc jestem bardzo zadowolony!

Leave a comment:

• albeertos
    replied
    maki napisał(a)
    ... Koźlak ze Staropolskiego (Krotoszyn)...
    Widać nikt nie zreagował na tę informację... Ten koźlak to po prostu porter ze Zduńskiej Woli. Szczegóły tutaj.

Leave a comment:

• maki
    replied
    W Dino mozna oprócz powszechnie znanych kupić Kryształ ze Zwierzyńca (dla mnie rewlelacja), Koźlak ze Staropolskiego (Krotoszyn) oraz Wielkopolskie i Wielkopolskie Mocne.

Leave a comment:

• Odoakr
    replied
    Pawcik napisał(a)
    Szybko wyszlo to piwko, bo dzisiaj bylem i powiedziano mi ze juz sie skonczylo

Ale urabiam szefa i mam obiecane, że jak tylko będzie w hurtowni to do sklepu wezmą! Zobaczymy! Jeśli dowiozą to dam znać!

Leave a comment:

• Odoakr
    replied
    UWAGA!!! Coś ciekawego!
    W Makro, na najwyższej półce, stoi schowany za innymi piwami Porter z Łodzi w konserwie (pakowany po 6) chyba za 3,5 za sztukę. Zastanawiałem się czy kupić, bo nigdy wcześniej go nie piłem, ani nie słyszałem o nim, a szkoda mi było tyle kasy na coś, co mogło okazać się sikaczem. Niestety nie kupiłem. Pierwsze co zrobiłem po przyjściu do domu to sprawdziłem recenzje tego piwa na na browar.biz i przklnęłem cicho pod nosem, bo się okazuje, że przegapiłem bardzo dobrego portera...
    No trudno!!!

Leave a comment:

• arcy
    replied
    W Żabce na końcu ul. Piekary znalazłem obok produktów Namysłowa, konserw z Łomży itd. małą niespodziankę - w promocji Tyskie Książęce (chyba 2,29).

Leave a comment:

• Pawcik
    replied
    Odoakr napisał(a)
    W sklepie Karolinka na Niegolewskich zagościł Lwówek Śląski - Śląskie (niestety pasteryzowane). Trzeba kupować, bo będzie tak jak z Kłodawą (Lew Mocny) na Limanowskiego - kupili skrzynkę na próbę, nikt nie chciał kupować i już nie będzie Kłodawy - zamiast tego jest... Mocne Polskie. (Swoją drogą, ciekawy przypadek - niereklamowane, a prawie wszędzie mozna znaleźć - oto co znaczy poparcie Panów spędzajacych każdą wolną chwilę pod sklepem... Fajnie by było, jakby zasmakowali w Noteckim...)
    Szybko wyszlo to piwko, bo dzisiaj bylem i powiedziano mi ze juz sie skonczylo

Leave a comment: