Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Noman
    replied
    W Piotrze i Pawle w pasażu Rondo przy Starołęce jest Strzelec Mocne w Puszkach za 69 gr. Cena co najmniej dziwna, a piwo generalnie okej.

Leave a comment:

• pedro4d
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2
    Ku mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008
    Wspomniałem o tym w innym wątku, dotyczącym PiP. Informacja tam zawarta jest aktualna co najmniej do końca bieżącego miesiąca Promocyjne gadżety dostępne wyłącznie w piątki i soboty, do wyczerpania zapasów.

Leave a comment:

• artur2
    replied
    Ku mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008

W Realu w King Crossie cały czas dostępny Grand Porter Ambera w sporych ilościach.

Leave a comment:

• westom_Poznań
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pedro4d
    Noteckie i Eire w bączkach pojawiły się w sklepach "Żabka" na Wielkiej i Szewskiej Cen nie sprawdziłem
    Noteckie - 1,45
    Eire - 1,50

Leave a comment:

• pedro4d
    replied
    Noteckie i Eire w bączkach pojawiły się w sklepach "Żabka" na Wielkiej i Szewskiej Cen nie sprawdziłem

Leave a comment:

• kony
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2
    Sklep "U Witka" ul. Świt/ul. Swoboda
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika westom_Poznań
    Ja tam będę raczej częstym klientem w tym sklepie
    A ja byłem raz i więcej nie zamierzam. Miałem skrzynkę pustych butelek z Zodiaka na wymianę. Jak ktos mi próbuje wciskać ciemnotę, że browar nie przyjmuje od niego innych butelek tylko swoje to niech spada na drzewo. Przywiozę sobie piwo bezpośrednio z browaru gdzie z całą pewnością przyjmą ode mnie wszystkie bączki bez względu na etykiety.

Leave a comment:

• Noman
    replied
    W Panoramie można dorwać całą rodzinę Bocków - na pewno jest Stout Super Bock i jasny Super Bock i wydaje mi się że miodowe z tej rodziny (nie piłem) Wszystkie za 3,5 zł za butelkę 0,33. Należy szukać w sklepiku z alkoholami portugalskimi (głównie wina).

Leave a comment:

• artur2
    replied
    Byłem dziś rano w Realu w King Crossie. Jest nawet sporo (na oko ze 30 szt.) Amber Grand Imperial Porter za 4,59zł. Piszę "sporo" bo ostatnio zdarzały się pojedyncze sztuki.

Leave a comment:

• westom_Poznań
    replied
    Ja tam będę raczej częstym klientem w tym sklepie

Leave a comment:

• ex3704
    replied
    Hmmm, ja tego samego dnia, odbiór widoku podobny

Leave a comment:

• westom_Poznań
    replied
    Właśnie stamtąd wróciłem, ale nie na pusto tylko z beczułkami Eire Noteckie, tylu skrzynek piwa z Czarnkowa dawno nie widziałem. Widok naprawdę miły dla oka

Leave a comment:

• artur2
    replied
    Sklep "U Witka" ul. Świt/ul. Swoboda

Eire Noteckie Ciemne podrożało o 10gr i teraz kosztuje 1,60zł.
    Jasne Noteckie też droższe - było 1,40zł jest 1,50zł.

Leave a comment:

• strappado
    replied
    w Realu w King Crossie można zakupić piwo Guinness Draught w puszce 0,44 z widgetem, cena za sztukę bodajże 5,59. mimo że konserwy są zapakowane w 4-pak to można z niego wyjąć 1 puchę i kupić

Leave a comment:

• westom_Poznań
    replied
    W Netto, przy Al. Solidarności dostępny Grand Amber Porter za 3,99 zł. Jak kupowałem to było jeszcze z 6 kartonów wystawionych.

Leave a comment:

• mteulin
    replied
    Tydzień temu w Tesco przy pętli Sobieskiego zakupiłem Holbę w 1,5l pecie. Kosztowała bodajże 4,49zł. Ciekawe i tanie Wprawdzie wytwarzana i rozlewana chyba na licencji w Pivovarze Zubr, ale i tak smakowała zacnie

Leave a comment: