Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
W Piotrze i Pawle w pasażu Rondo przy Starołęce jest Strzelec Mocne w Puszkach za 69 gr. Cena co najmniej dziwna, a piwo generalnie okej. -
Promocyjne gadżety dostępne wyłącznie w piątki i soboty, do wyczerpania zapasów.
Leave a comment:
-
Ku mojemu zdziwieniu dziś w Piotrze i Pawle na Promienistej znalazłem Noteckie Niepasteryzowane Naturalne 5,5%. Bączki po 1,99zł. Data ważności 01.09.2008
W Realu w King Crossie cały czas dostępny Grand Porter Ambera w sporych ilościach.Leave a comment:
-
-
Noteckie i Eire w bączkach pojawiły się w sklepach "Żabka" na Wielkiej i SzewskiejCen nie sprawdziłem
Leave a comment:
-
A ja byłem raz i więcej nie zamierzam. Miałem skrzynkę pustych butelek z Zodiaka na wymianę. Jak ktos mi próbuje wciskać ciemnotę, że browar nie przyjmuje od niego innych butelek tylko swoje to niech spada na drzewo. Przywiozę sobie piwo bezpośrednio z browaru gdzie z całą pewnością przyjmą ode mnie wszystkie bączki bez względu na etykiety.Leave a comment:
-
W Panoramie można dorwać całą rodzinę Bocków - na pewno jest Stout Super Bock i jasny Super Bock i wydaje mi się że miodowe z tej rodziny (nie piłem) Wszystkie za 3,5 zł za butelkę 0,33. Należy szukać w sklepiku z alkoholami portugalskimi (głównie wina).Leave a comment:
-
Byłem dziś rano w Realu w King Crossie. Jest nawet sporo (na oko ze 30 szt.) Amber Grand Imperial Porter za 4,59zł. Piszę "sporo" bo ostatnio zdarzały się pojedyncze sztuki.Leave a comment:
-
Właśnie stamtąd wróciłem, ale nie na pusto tylko z beczułkami Eire Noteckie, tylu skrzynek piwa z Czarnkowa dawno nie widziałem. Widok naprawdę miły dla okaLeave a comment:
-
Sklep "U Witka" ul. Świt/ul. Swoboda
Eire Noteckie Ciemne podrożało o 10gr i teraz kosztuje 1,60zł.
Jasne Noteckie też droższe - było 1,40zł jest 1,50zł.Leave a comment:
-
w Realu w King Crossie można zakupić piwo Guinness Draught w puszce 0,44 z widgetem, cena za sztukę bodajże 5,59. mimo że konserwy są zapakowane w 4-pak to można z niego wyjąć 1 puchę i kupićLeave a comment:
-
W Netto, przy Al. Solidarności dostępny Grand Amber Porter za 3,99 zł. Jak kupowałem to było jeszcze z 6 kartonów wystawionych.Leave a comment:
-
Tydzień temu w Tesco przy pętli Sobieskiego zakupiłem Holbę w 1,5l pecie. Kosztowała bodajże 4,49zł. Ciekawe i tanieWprawdzie wytwarzana i rozlewana chyba na licencji w Pivovarze Zubr, ale i tak smakowała zacnie
Leave a comment: