Białystok

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3314

Białystok

a w białymstoku duży wybór jest w Alkoholach Świata i w Świecie Alkoholi (ul. Kilińskiego i Atos na ul.Lipowej) nawet duży wybór ale nie do przesady. Jeden z nich jest na przeciwko mojej szkoly i codziennie tam zahaczam.......
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!
    • 2001.04
    • 4592

kicha

Piecia, bo to jest tak:
    1. zaczęło się od tematu założonego dawno, dawno temu przez Krzysia pt. sklepy z piwem
    2. każdy dopisywał tam to, co wiedział o każdym sklepie wartym zachodu, w każdej części świata
    3. ART zrobił dział o sklepach, w którym pierwotny temat się był zagubił
    4. zrobił się tu niezły bajzel, więc pewnie nie zauważyłeś, że o sklepach w Białymstoku już napisałem w temacie wymienionym w punkcie 1.
    5. ART ratuj !

pozdrowienia,
    Życzliwy

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3314

jak tak to przepraszam!!! ale jak bajzel to bajzel........
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        2025.09.05-07 - BIAŁYSTOK, 1 Białostocki Festiwal Kraftu
        Ahumba
        Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami...
        Muzyka na żywo - również kraftowa, bo stworzona przez białostockich muzyków!
        Grill i chillout na leżakach!
        Lokalizacja - plac przy Nowym Świecie 2 - WEJŚCIE tylko przez Restaurację Kurra
        Start
        2025-09-05
        Koniec
        2025-09-07
        Adres
        Białystok, Nowy Świat 2
        2025-07-23, 15:52
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • heckler
        Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
        heckler
        Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
        Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
        2025-06-26, 10:25
      • leblef1500
        szkło Dojlidy kupię
        leblef1500
        Witam. Poszukuje kufli, szklanek, pokali z browaru Dojlidy Białystok. Jeśli ma ktoś jakieś większe ilości do sprzedania w Białymstoku proszę o wiadomość ze zdjęciem. Preferowane osoby z Białegostoku i odbiór osobisty z uwagi na kruchość przedmiotów. Liczę więc, że jest ktoś tutaj...
        2019-04-14, 22:21
      • ART
        Nepo, Crazy Lines #80 Twisted Amora Preta x Książęcy
        ART
        Nepomucen, Polish hazy pale ale, 4,5 abv.

Powiem Wam - to objawienie! żadnego mydła i powidła jak w innych produkcjach z naszymi nowofalowymi chmielami, które wyszły w ostatnich miesiącach. Nie wiem, może to wypadek przy pracy, ale wreszcie ktoś zrobił bardzo dobrą robotę z Amorą...
        2025-03-29, 01:07
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...