BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Dostęp do piw z Afryki w Polsce / Wlk. Brytanii (Londyn)
Małą knajpka, w zasadzie bar z szaszłykami w epicentrum londyńskiego City.
Trudno ją znaleźć, jest tak naprawdę na tyłach sklepu z odzieżą "Barbour" .
Najważniejsze jednak, co znajduje się przed nią. To w zasadzie większy roll-bar i kilka stolików do przycupnięcia....
Witam
Pilnie poszukuję jakiegokolwiek piwa z Ameryki Południowej i Afryki, jestem ze Szczecina, wszystkie hipermarkety przeszukane, Piotr i Paweł również, sklepy internetowe też, ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? A może któryś z forumowiczów ma takie piwka u siebie na stanie i byłby...
Witam
Orientuje się może ktoś gdzie w Londynie trafie na dobre sklepy z puszkami piwnymi ?
Nie chodzi mi o jakieś markety tylko o jakieś małe sklepy sprzedające piwa z różnego zakątku Europy czy Świata.
Lub też jakieś puby gdzie znajdę ciekawe puszki piwne.
Parę słów, bez ładu i składu. Jak całe to miasto W pierwszych słowach tego nikomu niepotrzebnego raporciku muszę stwierdzić, że tak brzydkiego miasta jak Londyn to jeszcze nie widziałem. Całe szczęście, że nie ma takiego miasta
Miasto wygląda jak skrzyżowanie ruder na polskich...