Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Porter ze Strzelca/Broka - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• otvirak
    kapsle TS Wisły Kraków
    otvirak
    Hej,
    jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
    2024-03-18, 22:52
  • Prusak
    Wielka Brytania, Gloucester, 4 St Mary's Street. The Pelican Inn
    Prusak
    Klasyczny angielski pub położony niedaleko katedry i klasztoru w Gloucester, znanych przede wszystkim z tego, że kręcono tam sceny z Harrego Pottera (choć pewnie powinny być znane z innego powodu. Klientela złożona głównie z lokalsów, zróżnicowanych pod względem wiekowym i statusu społecznego,...
    2024-08-29, 17:54
  • loco
    Warszawa Murphy's - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
    loco
    Ostatnio - jakieś 2 miesiące, mam ogromny problem z zakupem (a mam juz ponad 18 lat)
    piwa Murphy's w warszawie
    Więc mam ogromną proźbę jeli ktoś wie gdzie można kupić to piwo to bardzo proszę o jakieś wieści .....
    2003-07-12, 14:47
  • Chmielnicki
    FEAR/CATFISH - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
    Chmielnicki
    Poszukuję usilnie dwóch piw:
    1. Kocour - Catfish Sumeček
    2. Flying Dog - The Fear (Imperial Pumpkin Ale)

Z tego co wiem, Kocoura nie ma już od jakiegoś czasu (niedostępność amerykańskiego chmielu), zaś Flying Dog jest piwem sezonowym o ograniczonej dystrybucji...
    2012-11-09, 11:25
  • Edelweiss
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - piwo "Matula"
    Edelweiss
    Witam,

od jakiegoś czasu zdarza mi się zaglądać na forum, piwo jak najbardziej lubię i spożywam, jednak do rejestracji skłoniło mnie przede wszystkim poszukiwanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż posiadam mgliste wspomnienie z dzieciństwa dotyczące pierwszego w...
    2013-07-28, 21:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...