Czy i gdzie kupię piwo Brackie (butelka) w Tychach lub okolicy ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TOFIK98
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.03
    • 26

Czy i gdzie kupię piwo Brackie (butelka) w Tychach lub okolicy ?

Jak w temacie , poszukuję sklepu w Tychach lub bliskiej okolicy gdzie mogę nabyć butelkowe Brackie. Za ewentualne namiary z góry dziękuję
  • Promil03
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.10
    • 2833

Brackie w butelce powinno być w Delikatesach Centrum na Nałkowskiej. Jeśli okolice Tychów to też Katowice, to dostaniesz Brackie w Bomi. W Bielsku-Białej dostępne raczej powszechnie.

Comment

• TOFIK98
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.03
      • 26

Sprawdzę na Nałkowskiej w Tychach . Katowice to dla mnie trochę za daleko bo mieszkam w Bojszowach i chodzi mi moje bliższe okolice ew. Pszczyna , jakby kto wiedział

Comment

• TOFIK98
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2009.03
        • 26

W delikatesach Centrum na Nałkowskiej nie ma Brackiego i nigdy nie było , przeprowadziłem dziś kontrolę

Comment

• zajraf
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2008.06
          • 9

W sklepach promil w Tychach prawie zawsze jest brackie, np na Jaśkowickiej, Harcerskiej, a także na orzeszkowej w sklepiku w bloku na przeciwko tp

Comment

• kuxxxone
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.08
            • 105

brackie kupisz na Bibliotecznej

W alko sklep ulica biblioteczna. Mają tez Kapera i Fischera jezeli chodzi o grupe Żywiec

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
              Katowice, Mariacka 8, Pizzatopia
              ART
              Nie żeby mnie nosiło po sieciowych pizzeriach Notuję lokal, bo leją Recrafty z wajchy. 4 krany, jeden rotujący.

czynne codziennie od 11 do 1 a nawet 2:30

mapka:
              https://www.google.pl/maps/place/Piz...7!3m6!1s0x4716...
              2025-04-30, 20:20
            • ART
              Katowice, Ligonia 16, Żurownia
              ART
              Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.

Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
              ...
              2025-04-30, 20:13
            • ART
              Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
              ART
              Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
              2025-04-30, 19:49
            • ART
              Katowice, Francuska 12, Cybertap
              ART
              Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.

Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
              2025-04-30, 19:12
            • Ahumba
              2025.04.11-12 - KATOWICE - Silesia Beer Fest XII
              Ahumba
              Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
              Start
              2025-04-11
              Koniec
              2025-04-12
              Adres
              Katowice Międzynarodowe Centrum Kongresowe
              2025-03-09, 21:16
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...