Brackie - gdzie kupię kilka skrzynek - Warszawa, Kraków lub Katowice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • makaveli1
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.02
    • 2

Brackie - gdzie kupię kilka skrzynek - Warszawa, Kraków lub Katowice

Panowie, w warszawie piwo niedostepne, mam pytanie czy gdzies w katowicach/krakowie kupie od reki kilka skrzynek?bede tam przejazdem za jakis czas i to chyba jedyne wyjscie,kupic.
    a moze jest szansa zamowienia tego w jakiejs hurtowni w wwarszawie/okolicach, na koncesje?
    udalo mi sie znalezc w ten sposob specjala w butelce
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

W Krakowie kiedyś było dostępne w Realu w M1 ale obecnie to chyba tylko trafisz na nie w Marii na Ruczaju, choć dzisiaj właśnie się skończyło ale pewnie wkrótce powróci bo należy do stałego asortymentu tego sklepu.
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• zic
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.06
      • 118

w Realu "Dolina trzech stawóws" na trasie A4 Kraków-Wrocław dostaniesz Brackie Zakupisz je także w Cerfurze jest to trasa w Katowic Częstochowa na przeciwko IKEA Nie jestem pewien czy nie ma w Selgrosie??...

Comment

• ArtK31
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.04
        • 708

W Bomi (lokalizacja obok katowickiej IKEA ) bez problemu Brackie w butelce jest dostępne.

Comment

• relaksio
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2009.01
          • 96

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31
          W Bomi (lokalizacja obok katowickiej IKEA ) bez problemu Brackie w butelce jest dostępne.
          A w krakowskim nigdy nie bylo
          POLAKIEM jestem i dobre
          PIWO nie jest mi obce...

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
            Katowice, Mariacka 8, Pizzatopia
            ART
            Nie żeby mnie nosiło po sieciowych pizzeriach Notuję lokal, bo leją Recrafty z wajchy. 4 krany, jeden rotujący.

czynne codziennie od 11 do 1 a nawet 2:30

mapka:
            https://www.google.pl/maps/place/Piz...7!3m6!1s0x4716...
            2025-04-30, 20:20
          • ART
            Katowice, Ligonia 16, Żurownia
            ART
            Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.

Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
            ...
            2025-04-30, 20:13
          • ART
            Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
            ART
            Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
            2025-04-30, 19:49
          • ART
            Katowice, Francuska 12, Cybertap
            ART
            Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.

Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
            2025-04-30, 19:12
          • Ahumba
            2025.04.11-12 - KATOWICE - Silesia Beer Fest XII
            Ahumba
            Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
            Start
            2025-04-11
            Koniec
            2025-04-12
            Adres
            Katowice Międzynarodowe Centrum Kongresowe
            2025-03-09, 21:16
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...