Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Piwo nad Bałtykiem

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Breiðdalsvík, Sólvellir 23, Beljandi Brugghus
    Serokomlak
    Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
    ...
    2024-10-13, 00:06
  • Serokomlak
    Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
    Serokomlak
    Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
    2024-10-27, 00:16
  • Shedao
    Nowa Wieś 5e, Browar EDI
    Shedao
    Czyżby ten legendarny przybytek nie miał na forum swojego wątku? Znaczy... innego niż ten, nawołujący do jego bojkotu No, to już ma.

Odwiedziłem browar EDI w poniedziałek, 14 września. Piękna pogoda plus urlop odnowiły we mnie chęć odwiedzania browarów, a podróż...
    2020-09-24, 10:20
  • dyczkin
    ReCraft, [Za Miastem] Pogoda Ducha
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2020-03-09, 08:54
  • abelincoln
    Punta Arens, Armando Sanhueza 1042, Birra! Cerveza & buena mesa
    abelincoln
    Chyba pierwszy raz zdarzyło mi się używać dzwonka, by zostać wpuszczonym do piwiarni...
    A w środku solidny wybór piw z Chile i z Patagonii. Plus jedzenie, troche lokalnych potraw oraz pizza i burgery. Jako że miałem ochotę na coś znajomego po kilku dniach lokalnej diety, to zamówiłem...
    2025-11-24, 20:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...