Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Laos, Kambodża, Tajlandia

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Tajlandia, Pattaya, 219 Beach Road, Hops Brewhouse
    Pancernik
    Przy jednej z głównych ulic Pattayi, Beach Street (tej pierwszej, bo jest jeszcze druga), biegnącej wzdłuż plaży, mieści się Hops Brewhouse.
    Spory lokal, ze swego rodzaju piętrem/antresolą. Wnętrze odzwierciedla miks wyobrażenia Tajów o wystroju pubów brytyjskich i bawarskich bierstub...
    2020-02-10, 12:45
  • yavo
    Moje szkło
    yavo
    Tak w sumie pomyślałem sobie, że i ja pochwalę się moim szkłem.

Bo jeśli jesteśmy w podróży, to pijemy piwo. A jeśli mają ładne szkło, to kupujemy, albo... płaszczymy się i poniżamy, aby dostać je za darmo.

Zacznijmy może jakoś w miarę standardowo,...
    2020-06-25, 15:40
  • Cooper
    Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
    Cooper
    Spuchłem.
    Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
    2020-04-20, 16:03
  • TadeuszS
    Sprzedam etykiety zagraniczne .
    TadeuszS
    Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
    2019-09-16, 13:31
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 17:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...