Ziomek, nie musisz cytować swojego postu, który znajduje się powyżej postu Gambrinusa, wszyscy potrafimy czytać i nie stanowi dla nas problemu zauważenie go.
ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.
PS
Swoje mogłaś napisać na PW bo znowu temat się zapaprał a później jak chcesz znaleźć jakąś porządna knajpę,
to nic nie wiadomo - " czeski film " !
ale ja chciałem i było to bardzo celowe w ramach większej przejrzystości problemu.
To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym
To ja jeszcze doprapram - my wiemy, że to było celowe, bo to Twoja specjalność - autocytaty i worek linków do stron po 10 razy w tym samym temacie, zapewniam Cię, że "problem" nie robi się przez to bardziej "przejrzysty", tylko Ty otrzymujesz status powtarzającego się nudziarza, więc dla własnego dobra skończ z tym
zaraz chyba w morde dostane ?
Bardzo ciekawe bardzo jak to przy piwie - zdrowia życzę !
Firmowy pub kowieńskiego browaru Genys, zlokalizowany na końcu reprezentacyjnej alei miasta tuż przy kościele św. Michała Archanioła
Sam browar znajduje się 5 km dalej nad Niemnem.
Jest to pub, w którym można jarać zarówno wewnątrz jak i w ulicznym ogródku, gdzie są bardzo...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment