Lokal "pod arkadami" (dawniej był tam Fisher, Fish bar a do niedawna Sisi pub). W nalewakach Żywiec i Leżajsk (zapomniałem spytać o cenę) a obok baru 2 lodówki wypełnione piwem Z tego co pamiętam to w lodówce Corneliusy, Grybów, trochę ukraińskich piw, kilka gatunków miodowych piw, jakieś pszeniczne. Za butelkę piwa dałem 7 zł. Wystrój się wiele nie zmienił od poprzedniego. Pub przeniesiony (też z grodzkiej, ale wcześniej byli bliżej rynku), działa od końca lipca w nowym miejscu. Sala do tańczenia, lokal z muzyką rock'ową i chyba cięższą. Byłem tylko na jedno szybkie piwko, dlatego potrzebna będzie pewnie weryfikacja;D
 Z tego co pamiętam to w lodówce Corneliusy, Grybów, trochę ukraińskich piw, kilka gatunków miodowych piw, jakieś pszeniczne. Za butelkę piwa dałem 7 zł. Wystrój się wiele nie zmienił od poprzedniego. Pub przeniesiony (też z grodzkiej, ale wcześniej byli bliżej rynku), działa od końca lipca w nowym miejscu. Sala do tańczenia, lokal z muzyką rock'ową i chyba cięższą. Byłem tylko na jedno szybkie piwko, dlatego potrzebna będzie pewnie weryfikacja;D

Z tego co pamiętam to w lodówce Corneliusy, Grybów, trochę ukraińskich piw, kilka gatunków miodowych piw, jakieś pszeniczne. Za butelkę piwa dałem 7 zł. Wystrój się wiele nie zmienił od poprzedniego. Pub przeniesiony (też z grodzkiej, ale wcześniej byli bliżej rynku), działa od końca lipca w nowym miejscu. Sala do tańczenia, lokal z muzyką rock'ową i chyba cięższą. Byłem tylko na jedno szybkie piwko, dlatego potrzebna będzie pewnie weryfikacja;D

Szkoda, że BSK nie doczekał tych czasów, kiedy restauratorzy są tak otwarci na nowe niekoncernowe piwa.
 Szkoda, że BSK nie doczekał tych czasów, kiedy restauratorzy są tak otwarci na nowe niekoncernowe piwa.

Comment