Łódź, 6 sierpnia 1/3, Piwoteka Narodowa [przeniesiono]
Collapse
X
-
Na facebook'owym profilu sklepu Piwoteki pojawiła się dzisiaj informacja również o wersji butelkowej
Od siebie zaś dodam tyle, że już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że w tej współpracy nie ujawni się zdolność do robienia premiery bez piwaLeave a comment:
-
-
Problem to będzie, jak Was UOKiK weźmie za d**ę, traktując to jako zmowę kartelową w segmencie browarów kontraktowych.
Leave a comment:
-
-
No i teraz jest problem - do jakiego browaru przyjdzie przypisać to piwo?Leave a comment:
-
A my chcieliśmy dziś skromnie poinformować, że 10 maja m. in. w Piwotece Narodowej premiera niesamowitego projektu Browar Pinta-AleBrowar-Piwoteka Narodowa:
„Współpraca z innymi da wszystkim więcej korzyści niż ciągłe przepychanki.” Tak w styczniu postulowałem o więcej otwartości wśród piwnej elity w naszym kraju. Chciałem bardzo, by znalaz…
WaszeLeave a comment:
-
Dopiero co podłączyliśmy Jaipur IPA z Thronbridge'a i Libertine Black Ale z BrewDoga
WaszeLeave a comment:
-
Czwartkowe piwo:
1. Opat Bitter
2. BrewDog Hardcore IPA
3. Bursztynowe Browar Staromiejski
4. IPA Browar Artezan
5. Porter Browary Łódzkie
6. Sweet Cow AleBrowar
7. Saison Dupont Bio Brasserie Dupont
8. A la Grodziskie Browar PINTA
9. St Peters Best Bitter
11. Straffe Hendrik QuadrupelLeave a comment:
-
Żadne tam RIS-y, saisony czy flamandzkie - porter łódzki z beczki to jest dopiero wiadomość dekadyLeave a comment:
-
Łódzki Porter powraca!
Od najbliższego czwartku zapraszamy na Łódzki Porter z beczki! W końcu się doczekaliśmy!!!
Powrót Króla!!!Leave a comment:
-
Do grona wyżej wymienionych smakołyków na weekend dojdzie jeszcze Kuguar z Widawy, niespodzianka będzie jednak przesunięta o tydzień...Leave a comment:
-
Weekend dla piwnych freaków w Łodzi
Ciężki weekend przed nami! Zapraszamy na 3 nowe piwa z polskich browarów!
Piątek godz. 20:00 podpinamy Saisona od Browaru Artezan (tylko 2 beczki).
Sobota premiera Smokey Joe z AleBrowaru.
Niedziela godz. 17:00 podpinamy jedną, jedyną beczkę Chateau, czyli flamandzkiego czerwonego od Artezanów!
Jak dobrze pójdzie to od piątku będzie jeszcze jedna niespodzianka, mamy nadzieję na wielki powrót bardzo dawno nie widzianego, ukochanego przez nas piwa z beczki...
WaszeLeave a comment: