Łódź, 6 sierpnia 1/3, Piwoteka Narodowa [przeniesiono]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Piwoteka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzemek
    Ładny wystrój, lokal położony w spokojnej ulicy (albo ja miałem takie wrażenie). Warto wpaść na ciekawe i niespotykane piwa. 9 nalewaków czekało w pełnej gotowości. Atak Chmielu oraz Gościszewo Pils idealnie schłodzone, podane w odpowiednim szkle. Jedyny minus? Tylko jeden stolik na zewnątrz. Niestety nie ma możliwości wystawienia większej ilości. Gdy będę w Łodzi postaram się wpadać na kufelek wyśmienitego piwa.
    Stoliki na zewnątrz będą, czekamy na urzędowe pozwolenia

Leave a comment:

• dzemek
    replied
    Ładny wystrój, lokal położony w spokojnej ulicy (albo ja miałem takie wrażenie). Warto wpaść na ciekawe i niespotykane piwa. 9 nalewaków czekało w pełnej gotowości. Atak Chmielu oraz Gościszewo Pils idealnie schłodzone, podane w odpowiednim szkle. Jedyny minus? Tylko jeden stolik na zewnątrz. Niestety nie ma możliwości wystawienia większej ilości. Gdy będę w Łodzi postaram się wpadać na kufelek wyśmienitego piwa.

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Dziś premiera Noteckiego z nalewaków, zapraszamy!

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Dziś z kija:
    Żywe (Amber)
    Koźlak (Amber)
    A'La Grodziskie
    Atak Chmielu
    Lubuskie Miodowe
    Lubuskie Cytrynowe
    Blanche de Namur
    Na weekend planujemy jeszcze Lwówek Książęcy, Magnusa oraz Piwo na miodzie gryczanym.

Zapraszamy,

Leave a comment:

• Maggyk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pretender
    Źle się wyraziłem - chodziło mi o to, czy są w butelkach
    O piwa w sklepach proszę pytać w ich tematach, chyba, że masz na myśli piwo butelkowe w lokalu.

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Jutro powinna być dostawa butelkowych piw z PINTY do naszych sklepów, choć na 100% to do piątku.

Leave a comment:

• Pretender
    replied

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    czy w Piwotece dostępne są Pintowe piwa?
    Przeciez kilka postów wcześniej jest wyraźnie napisane

Leave a comment:

• Pretender
    replied
    czy w Piwotece dostępne są Pintowe piwa?

Leave a comment:

• henczu
    replied
    Byłem piłem i się zachwyciłem.
    Atak chmielu powalił mnie na kolana - w przenośni i w końcu chyba dosłownie
    Fakt możności wypicia tylu dobrych piw z nalewaka w knajpie w Łodzi już zrobił ze mnie stałego bywalca...
    Duży plus +! za rotację browarów pod kijami!
    Polecam wszystkim

Leave a comment:

• yavo
    replied
    Byłem, polecam.
    Ciechan Wyborny z kija nie rzucił mnie na kolana, już dużo lepsze wrażenie zrobiła na mnie Wiśnia w piwie, ale za Primatora Nealko - szacun

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Szkolenie z profesjonalnej degustacji piwa

W dniu 18 czerwca organizujemy wraz z Piwoznawcami szkolenie z profesjonalnej degustacji piwa. Kurs I stopnia: Najciekawsze piwa świata prezentuje profesjonalne metody szkolenia degustatorów i uczy oceny 8 najciekawszych gatunków piwa na świecie. Koszt kursu to 175 zł, zapisy przyjmujemy w sklepach i pubie Piwoteki (lub pod adresem email: piwoteka@piwoteka.pl). Zapraszamy!

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Aktualności

Od wczoraj na nalewakach:
    Primator 12 (7 zł/0,5 l.)
    A'La Grodziskie (5 zł/0,3 l.)
    Blanche de Namure (6 zł/0,25 l.)
    Primator Dark (8 zł/0,5 l.)
    Ciechan Miodowe (8 zł/0,5 l.)
    Atak Chmielu (9 zł/0,4 l.)
    Krakonos 12 (7 zł/0,5 l.)
    Czarna Dziura (8 zł/0,4 l.)
    Zapraszamy

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
    Byłem wczoraj od 17 i nie widziałem pierwszych dwóch.

Zestaw wyglądał tak:
    - Ciechan Wyborny 6zł
    - Ciechan Miodowy 8zł
    - Wiśnia w Piwie 7 albo 8zł
    - Karkonosz 12-tka 7zł
    - Primator Polotmavy 7zł
    - Primator Weizen 7 albo 8zł
    - Czarna Dziura 8 albo 9 za 0,4l
    - Atak Chmielu 9zł za 0,4l

Ogólnie frekwencja przerosła chyba najśmielsze oczekiwania właścicieli. Jak wróciłem do lokalu koło 22 to już była na poziomie 150%
    Wystrój prosty, raczej kawiarniany, z gadżetami piwnymi na ścianie. Mnie się nawet podoba. Mam nadzieję, że birofiliów będzie przybywać.
    Ceny jak widać przyzwoite, a biorąc pod uwagę, że przy 6 sierpnia są najdroższe knajpy w Łodzi to można w zasadzie powiedzieć że niskie.

Następna wizyta w poniedziałek
    Na odcinku belgijskim instalacji mieliśmy mały kłopot w sobotę, dlatego Blanche i Delirium się nie pojawiły. Dziś podłączyliśmy Delirium w inny sposób, jak się skończy będzie Blanche de Namure.

Leave a comment:

• dzemek
    replied
    Super sprawa, wybiorę się na pewno przed maratonem który odbędzie się 5 czerwca. Primator Polotmavy zasmakował mi niesamowicie, warto do niego wracac

Leave a comment: