Warszawa, Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Sobota się nie nadaje na takie wydarzenia - za dużo ludzi z zewnątrz przychodzi. To ma być kurs warzenia, a picie przy okazji, a nie odwrotnie
A propos konia: prawdopodobnie w sobotę będę w Warszawie - może ktoś chętny do Wlazłkotka? Wizję lokalną chcę zrobić"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
-
To raz dwa wpisywać się w odpowiednim temacie i nabijać frekwencjęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Cześć.
Wszystko jest już ustalone, więc mogę oficjalnie ogłosić.
Centrum Piwowarstwa i Wlazłkotek zaprasza na pokaz warzenia piwa w niedzielę 4 marca. Mistrzem ceremonii będzie Mason. Zaczynamy ok. 12.00 Pokaz warzenia jest bezpłatny, a każdy z uczestników będzie mógł aktywnie włączyć się w ten proces. Ustaliśmy max. liczbę osób na 30 i tyleż materiałow szkoleniowych będzie przygotowane. Bardzo proszę o zgłaszanie chęci uczestnictwa na maila: warszawa@warzenie.pl .
W trakcie warzenia zaplanowana jest degustacja domowych piw Masona, oraz odszpuntujemy raz jeszcze Alta z manufaktury.
Jeść też damy, chyba, że przyjdzie Tapir, który swą niepojętą siłą wywala bepieczniki
Zapraszam.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-02-23, 19:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Mało tego, pewnie przyprowadzę jeszcze jedną gębę do wykarmienia.
Żałuję, że w ten weekend jestem poza stolicą bo chętnie znowu spróbowałbym PINTY z kija. Mam nadzieję, że regularnie będzie się zjawiać w waszych nalewakach.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Cześc. Podsumowanie planów weekendowych.
Dzisaj na kranach standardy Primatora do wykonczenia - lager i pszenica. Na podpięcie czekają - Atak Chmielu i Svijany Knize 13. Na niedzielne warzenie zgodnie z planem Masonowy Alt.
.
W dalszej kolejce czekają Primator Exluziv 16 i Svijany Knezna.Comment
-
Cześć,
jestesmy po pierwszym warszawskim warzeniu niedzielnym.
Oprócz wtopy z Altem, było moim zdaniem ok.
Więcej tu:
Najpewniej dzisiaj lub jutro zostanie podpięty podwójny ciemniak Primatora.
Zdania konesrów sa wprawdzie podzielone, ale jenorazowy eksperyment moim zdaniem winien być zrealizowany.
Na najbliższy weekend Svijany Knezna i Primator Exluziv 16.
Zapraszam, Sławek.Comment