BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Warszawa, Marszałkowska 27/35, Spotkanie ze szpiegiem [zamknięte]
U FLISA ul. Marszałkowska, paręset metrów od Placu Konstytucji (lewa strona, mam nadzieję, że traficie).
Zachęciła mnie propozycja spożycia lanego DAB-a w firmowym kuflu . Długo nie musieli mnie namawiać. Piwko w cenie jak dla mnie baaaardzo atrakcyjnej - 5 zł. Żeby było...
ul. Marszałkowska 99/101, piwnica Cepelii vis a vis Rotundy
Dziś w drodze do pracy otrzymałem folder reklamowy o nowootwartym pubie w którym jeszcze nie byłem ale że jest ode z pracy mnie rzut beretem to może kiedyś tam zawitam choć "repertuar" piwny nie jest zbyt zachęcający...
http://www.tandoor.com.pl/pkingfisher.htm
Na tej stronie reklamuje się restauracja Tandoor Palace. Chwalą się indyjskim piwem (rodem z wysp brytyjskich). W Katowicach jest Restauracja Tandoor (ale bez Palace) i tam dotychczas nie było piwa indyjskiego. Ale Warszawioki mogą popróbować...
Kochani,
tak jak wspominałem w wątku dot. Chmielarni na Twardej brakuje nam przestrzeni konsumpcyjnej. Od kilku miesięcy trwało szukanie lokalizacji na kolejną Chmielarnię.
Od szeroko rozumianego lutego 2015 wychodzimy z podziemi na powierzchnię - będziemy Was poić i karmić w Chmielarni...