Radków, przy drodze nad zalew, Bar Letni

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Radków, przy drodze nad zalew, Bar Letni

Bar „Letni”, przy drodze nad zalew.

Niewielki poniemiecki domek, jedna sala wymalowana na biało, niska olejna lamperia w niebiesko – żółte trójkąty. Na ścianach trochę dekoracji, w tym sztuczna zieleń. Za domkiem ogródek – trzy stoły, parasole, grill elektryczny, akurat jakiś gość zwęglał parę kawałków mięsiwa.
    Piwo „Tyskie” i „Lech”, 2.60/0.5, 2.00/0.3.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Strakonice, Letní speciál
    darekd
    Korzystając z uroków mijającego lata spróbowałem letnią nowość z browaru w południowoczeskich Strakoniach.

Letní speciál to lekkie piwo dolnej fermentacji chmielone odmianami: Mandarina Bavaria (DE), Fuggles (GB), Enigma (AUS) i Amarillo (US).
    Chmielone również na zimno....
    2025-09-21, 21:36
  • ART
    2025.08.22-24 - RYBNIK, VIII Rybnicki Zalew Dobrego Piwa
    ART
    ...
    Start
    2025-08-22
    Koniec
    2025-08-24
    Adres
    ulica Rudzka 13, 44-200 Rybnik, Polska
    2025-08-15, 07:59
  • heckler
    Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 10:05
  • heckler
    Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
    heckler
    Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
    2025-09-24, 08:04
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...