Dobra, zdjęciówy z pikniku dostępne u Picasa w tym miejscu.
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
W czeskim raju nigdy nudno
Zapewniam ze w czeskim raju nigdy nie było nudno i nie będzie Staramy się uatrakcyjnić dla naszych klientów właśnie powtarzaniem takich plenerów jak i wyjazdami do czeskich browarów gdzie pierwszy odbędzie się 21. maja do Rychnova i Dobrusky. Serdecznie pozdrawiam i na zdrówko!Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Zapewniam ze w czeskim raju nigdy nie było nudno i nie będzie Staramy się uatrakcyjnić dla naszych klientów właśnie powtarzaniem takich plenerów jak i wyjazdami do czeskich browarów gdzie pierwszy odbędzie się 21. maja do Rychnova i Dobrusky. Serdecznie pozdrawiam i na zdrówko!
Twoje i niech będzie jeszcze jedno"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
No co ty fido, Duszana nie kojarzysz? Toż to kulinarna podpora załogi Czeskiego Raju i pomysłodawca tzw. czeskich wtorków w CzeskimLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
1:0 dla mnie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Nic kopiowanego, nawet nie wiedziałem że coś takiego organizują. Jest to nasz pomysł i to ze losujemy dwa darmowe bilety. Losowanie odbędzie się 17 maja o 20.00 w Czeskim Raju. Na zdrówko i serdecznie zapraszam na FDP w Leśnicy gdzie oczywiście będziemy z pysznym piwkiem i karkówkąComment
-
Proszę o dwa litry do Adminowa na 21:00- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zaproś Czeski Raj do siebie
Wprowadzamy nowość na rynku!!!!
Teraz można zaprosić Czeski Raj do siebie.
Organizujemy oraz obsługujemy imprezy plenerowe dla firm oraz większych grup prywatnych
z szeroką ofertą lanych czeskich piw na ośmiu kranach i bogatą tradycyjną czeską kuchnią oraz grillem w całej Polsce . Zapewniamy również darmowe atrakcję dla dzieci.
Zapraszamy do współpracyComment
-
Oooo, no to zapraszam do siebie Najbliższa okazja to przełom czerwca i lipca - święta miasta i Polpharmy. Zresztą czy musi być zaraz jakaś okazja?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment