Wrocław, Hubska 20, Pub Drogu(?)wka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 13365

Wrocław, Hubska 20, Pub Drogu(?)wka

Lokal jak informuje ulotka mieści się vis'a vis komendy policji drogowej stąd zapewne nazwa.
    W ofercie Piast i dwa rodzaje Primatora /jasny premium i polotmavy/ - po 5 zł. Uwaga pod polotmavym podpięli jasne i na odwrót. Do konsumpcji czeskiego piwa zachęcały plakaty po polsku, pierwszy raz takie widzę, znaczy że browar w Nachodzie coraz bardziej poważnie traktuje nasz rynek.
    Bardzo miły, bezpretensjonalny lokal, na stołach obrusy primatora. Schludny wystrój, bez fajerwerków, jest tv, dart, "herna". Przypomina prostym klimatem czeskie lokale. Warto odwiedzić.
  • baxowy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.10
    • 1

Witam serdecznie i dziękuję za pozytywną opinię (pracuję za barem we wspomnianym lokalu). Jeżeli chodzi o podpięcie czeskich beczek, jeden z kijów był uszkodzony i za długo czekaliśmy na jego naprawę. Stąd dwa rodzaje piwa mogły się pojawić w dystrybutorze PREMIUM. Zawsze jednak informowaliśmy klientów, który leci, jeżeli była wpadka co do powiadomienia, to najmocniej przepraszam. Za to gwarantuję, że piwko jest takie jak powinno być :-)

Serdecznie zapraszam i dziękuję za pozytywną opinię

Artur
    Ostatnia zmiana dokonana przez baxowy; 2009-10-10, 13:25. Powód: Zapomniałem podziękować :)

Comment

Related Topics

Collapse

• DraveS
      Jak uzyskać opinię o Piwie
      DraveS
      Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
      2020-06-25, 18:46
    • dadek
      Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
      dadek
      18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
      2025-09-28, 01:39
    • pebejot
      Słowenia, Nova Gorica, Industrijska cesta 1H, Reservoir Dogs Brewery
      pebejot
      W graniczącym z Włochami mieście Nova Gorica od kilku lat działa sporych rozmiarów browar z własnym pubem sklepem firmowym.
      Do Nowej Goricy dotarliśmy w wyjątkowo upalną (+38 stopni) sierpniową sobotę, przyjeżdżając pociągiem z graniczącym z Austrią miastem Jesenice, skąd prowadzi...
      2025-08-29, 07:58
    • heckler
      Vlachovo Březí, Vlachova 353, Panský pivovar Vlachovo Březí
      heckler
      Vlachovo Březí, to miasto w kraju południowo czeskim, położone w podgórzu Šumavy. Szczyci się bogatą historią sięgającą XIII wieku. Początkowo wieś, później podniesiona do statusu miasteczka, a następnie miasta, zachowało historyczne centrum min. zabytkowy, barokowy zamek i kościół...
      2025-08-27, 09:46
    • zgroza
      Czarnogóra, Bar, Makedonska 2, Barrel Pub
      zgroza
      Świeżo otwarty mikrus o zawrotnym wybiciu 0,5 hl w centrum Baru. Na kranie dziś 4 rodzaje (IPA, NEIPA, wiedeńskie, monastyrskie [pół]ciemne), spożycie przed lokalem, warzenie na górze.
      Uwaga polityczna: lokal prowadzony przez rosjan. ...
      2025-08-21, 15:11
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...