Janów Lubelski, Prosta, Karczma Uśmiech

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • chmielakikrasnystaw
    2018.08.17-19 Chmielaki Krasnostawskie
    chmielakikrasnystaw
    KONSUMENCKI KONKURS PIW
    48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
    Piwa zgłoszone do Konkursu

    Piwa dolnej fermentacji:
    Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
    1. Birell Lager...
    2018-08-09, 13:21
  • Shedao
    Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
    Shedao
    Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
    W samym browarze mamy całkiem...
    2025-01-07, 14:39
  • heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 17:08
  • Prusak
    Jagiełło, Ciemny Ale
    Prusak
    Piwo określone przez browar jako foreign extra stout.
    E. 14, 2 blg
    A: 6, 1& vol.
    Po otwarciu z butelki ładny aromat palono-czekoladowy, po przelaniu dochodzi leciutki akcent maślany.
    Barwa ciemnobrązowa do czarnej, nieprzejrzysta.
    Piana średnio obfita, opadająca...
    2024-08-30, 21:57
  • e-prezes
    Jagiełło, Double IPA
    e-prezes
    Jagiełło już od kilku lat korzysta z chmieli od Piłata, ale wczesniejsze wypusty były raczej podrasowanymi średniakami naśladującymi kraftowe piwa. Niby da się wypić bez absmaku, ale szału nie robią. Ilością goryczki na pewno się wyróżniają. Ucieszył mnie zatem ten zakup... i nieco...
    2022-05-12, 21:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...