Stare Miasto, Freta 19, Elephant Belgium Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Dokładnie to nie wiem. Pamiętam, że pisali coś na fejsie o planach rozwoju (franczyza?), które nie byłyby możliwe w przypadku pozostania pod dotychczasowym szyldem.

Nota bene, nowy szyld z niebieskim słoniem wygląda dość kuriozalnie.
    Mają teraz na fejsie fanpage pod nową nazwą.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Wygląda na to, że nie tylko nazwę zmienili, ale i przemalowali różowego słonia (logo pubów Delirium Tremens) na kolor niebieski

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Livres
          Porucznik Browarny Tester
          • 2012.04
          • 324

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
          Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
          Ceny na poziomie brukselskiego Moeder Lambic. Uroczo.

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9334

Lokal istnieje.
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Mörfelden-Walldorf, Hintergasse 4, Faselbräu
              dadek
              Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
              2023-09-30, 01:34
            • dadek
              Nowe Miasto Lubawskie, Kopernika 9C, Browar Nowomiejski/Piwoteka
              dadek
              Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
              2022-11-07, 02:04
            • Serokomlak
              Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
              Serokomlak
              Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
              Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
              2024-11-03, 02:56
            • heckler
              Czechy, Týn nad Vltavou, Pivovarská 510, Vltavotýnský pivovar
              heckler
              Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
              Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
              Pierwsza pisemna...
              2025-08-26, 10:50
            • dadek
              Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
              dadek
              Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
              2023-04-27, 03:48
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...