Kolejny lokal w piwnym zagłębiu przy Popiełuszki. Znajduje się obok Yellow Cab i naprzeciwko Kufli i Kapsli. Na kranach 5 własnych piw, które warzy dla nich Browar JBW. Klimat i przekąski hiszpańskie. Oprócz piwa mają też wina i drinki.
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Tango Bar
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 10:06 -
-
2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 09:58 -
-
Butelka 25 cl, alkohol 4,8%.
Piana umiarkowana, ale dość trwała, barwa słomkowa.
W smaku czuć nuty słodowe i niezbyt przyjemną goryczkę o ziołowym, jakby piołunowym charakterze. Wyczuwalne są też dość słabe posmaki ziemiste i chlebowe....-
Channel: Algieria
2020-06-09, 09:47 -
-
Browar kontraktowy, który prowadzi Ludwig Tilman z Monachium. Piwo uwarzono również dość niedaleko Monachium w browarze Gut Forsting. Jednak stylem nawiązuje do eksportowego Dortmundera.
5,6% alk.
12,9% ekstr.
Chmiele: Tettnanger, Tango (Hallertau)
...-
Channel: Niemcy
-
-
KWI
10
„Podchmielona historia Warszawy” - wieczór autorski
Publiczne · Organizatorzy: Warszawa Na Wyrywki i Biblioteka Publiczna w Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy
Prezentacja książki napisanej przez Piotra Wierzbickiego (kto był punkiem w latach 80 i 90...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment