Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
Zasady działu Knajpy/puby polskie
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less
Potocka 14/14, Kawa i Chmiel (d. Butelki Zwrotne) [zamknięte]
Collapse
X
-
W czwartek 08. 11 od godziny 18ej zapraszamy na obchody Międzynarodowego Dnia Stoutu.
Z okazji Międzynarodowego Dnia Stoutu będzie miała miejsce premiera najnowszego piwa Browaru Widawa & Browaru Kopyra, czyli coffee stoutu – KAWKA.
O godz. 19ej zapraszamy na wykład p. Magdy z żoliborskiego Piwowaru o tym mało popularnym w Polsce gatunku jakim jest stout, o jego odmianach i sposobach warzenia.
Nie zabraknie też innych stoutowych rarytasów.
Link do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/487242884629680/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kasztyk Wyświetlenie odpowiedziUwielbiam ten lokal, uwielbiam różnorodność piw jaka tam jest!
Mnie ten lokal już nie kręci. Wolę bryknąć na drugą stronę lustra
Comment
-
Comment