BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
* ARMIA * PODRÓŻ NA WSCHÓD * 16 III * WARSZAWA * RADIO LUXEMBOURG * GÓRCZEWSKA 67 * DRZWI 19 * KONCERT 20 *
Zespół występuje w rozszerzonym, siedmioosobowym składzie, a program koncertu oparty jest na utworach z najnowszej płyty zespołu, która ukazała się w listopadzie...
Browar Pelikaan Brewery znajduje się zaledwie kilkaset metrów od przemysłowego SXM, który opisywałem już wcześniej.
Pelikaan jako pierwszy został przeze mnie wzięty na cel w czasie piwnej eksploracji wyspy.
Browar znajduje się w willi w pobliżu zatoki, na spokojnej uliczce domków...