Pani Małgosiu, zawsze mnie zastanawiało czemu nie zwiększy Pani ilości kranów, do powiedzmy choćby 4 ? Czy chodzi tylko o ilość miejsca (a raczej o jego brak), czy coś innego za tym stoi? ;-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PragueBeer
Pani Małgosiu, zawsze mnie zastanawiało czemu nie zwiększy Pani ilości kranów, do powiedzmy choćby 4 ? Czy chodzi tylko o ilość miejsca (a raczej o jego brak), czy coś innego za tym stoi? ;-)
Witam,
Ilość miejsc jest tak wykorzystana że często sama się dziwie ile Gości się mieści w naszym pubie . A za barem jest jak na razie wykorzystałam każdy centymetr .
Myślenie logistyczne trwa....
Warszawskie Święto Piwa się rozpoczęło!
Dziś na kranie piwo Stare Ale Jare z Browaru Pinta.
A po nim zagoszczą piwa z AleBrowaru
zmiana i kolejność podpinania beczek zależa tylko od smaku i apetytu Naszych Gości.
Witam
Oktoberfest w Pubie Gorączka Złota, zaczynamy 21.09.2013 o godzinie 17:00 kończymy 06.10.2013 / jest więc kilka dni na biesiadowanie/.
Z beczki będą polewane takie piwa jak: Löwenbräu Oktoberfest, Spaten Oktoberfest, Hofbrau Oktoberfest i Paulaner Oktoberfest.
Menu kulinarne to ; precle, sałatka ziemniaczana, białe kiełbaski w gorącej bułce i oczywiście golonka
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Comment