Olkusz, Króla Kazimierza Wielkiego 65, Koneser Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Blackbeard
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.12
    • 209

Olkusz, Króla Kazimierza Wielkiego 65, Koneser Pub

Lokal wyposażony w cztery nalewaki, w dniu wczorajszym (o ile nic nie poknociłem) oferta prezentowała się następująco:

- U Koníčka, Světlé Kvasnicové 11% Ryzák (8 zł za 0,5l),
    - Zubr, Zubr Classic Tmave,
    - Holba, Premium,
    - Litovel, Citron Free.

Jeżeli chodzi o wybór piw butelkowych, to zazwyczaj można wybierać spośród oferty producentów takich jak: Svijany, Primator, Žatecky Pivovar, Pardubicky (Porter), Platan.

Dopełniając charakterystykę: na telewizorach królują transmisje różnorakich wydarzeń sportowych, można zagrać w piłkarzyki lub bilard, wrzucić coś na ząb czy też zaliczyć jakiś koncert.

Ja jak najbardziej polecam - nie przypuszczałem, że kiedykolwiek w Olkuszu napiję się piwa z Vojkovic innego niż, to, które sam przytargam z Czech.

Godziny otwarcia:
    - poniedziałek 15.00 - 22.00,
    - wtorek 15.00 - 22.00,
    - środa 15.00 - 22.00,
    - czwartek 15.00 - 22.00,
    - piątek 15.00 - 02.00,
    - sobota 15.00 - 02.00,
    - niedziela 16.00 - 22.00.
    Mors ultima linea rerum.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • pebejot
    Węgry, Budapest, Akácfa u. 54-56, Ruin Brew
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny w węgierskiej stolicy znajduje się w knajpiano-imprezowej części miasta, gdzie każdego wieczoru spotyka się mnóstwo międzynarodowej młodzieży.
    Ruin Brew mieści się w jednej z kamienic, a jego wnętrze wkomponowuje się w styl obecnego trendu - surowy wystrój...
    2022-04-11, 11:43
  • MiroHabry
    Zestaw Piwowara domowego !
    MiroHabry
    Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...
    2025-10-06, 18:42
  • Ahumba
    2024.12,13-14 - Warszawa, 4 Urodziny Kufloteki
    Ahumba
    2 dniowe święto Kufloteki z konkursami, loteriami i
    kooperacyjnymi piwami uwarzonymi specjalnie na urodziny ...
    Start
    2024-12-13
    Koniec
    2024-12-14
    Adres
    Warszawa, Jana Kazimierza 32
    2024-12-07, 22:23
  • pebejot
    Armenia, Erewań, Amiryan 4, Dors craft beer & kitchen
    pebejot
    Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
    Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
    Wnętrze niezbyt...
    2024-07-10, 12:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...