Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Tarnów, Żydowska 20, Pub Alchemik

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Alchemik Browar & Pizza, Rybczewice 120 c
    Prusak
    Odwiedziłem wreszcie to miejsce. Okolica urocza, więc jeśli ktoś woli spożywać w pięknych okolicznościach przyrody to obok mamy dwór, park podworski i duży zagospodarowany staw z aleją wokół . Lokal mieści się w budynkach pofolwarcznych i gdyby się ktoś uparł mógłby powiedzieć,...
    2023-09-29, 18:10
  • ART
    Poznań, Żydowska, Wściekły chmiel
    ART
    Dużo zakamarków, bar na poziomie zero, ciasne wejście, fajny wybór piwa, obsługa na 5....
    2023-03-11, 18:20
  • Rzeszowiak
    Tarnów, Rynek 17, PUB Przepraszam
    Rzeszowiak
    Klimatyczny pub muzyczny, w stałej ofercie lany Grybów, ponadto Piwojad (nie wiem czy na stałe, czy sezonowo). Bardzo duży wybór kraftów z butelki.
    2019-10-10, 20:35
  • Rzeszowiak
    Tarnów, Rynek 22, Hybryda
    Rzeszowiak
    Pub/kawiarnia na rynku w Tarnowie, w ofercie beczkowe Pan IPAni z browaru Trzech Kumpli za 10 zł/ 0,5 l., oraz kilka beczkowych koncerniaków w tym żywiec porter.
    2019-10-10, 20:32
  • e-prezes
    Perła, EPA
    e-prezes
    Drugie z nowości/specjalności sezonowych, które wprowadza browar z Lublina. O ile opadł mi zapał do Doppelbocka, choć nadal mi smakuje to już nie brałem w ciemno tego piwa. Znany bloger z Kopyrowa już degustował przede mną, więc wziąłem z pewnymi nadziejami.

EPA, czyli english...
    2024-05-08, 10:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...